Home

Buitenzonwering Rolluiken Terras Horren Raamdecoratie Home Motion Voorraad Contact  

 

  

 

Domotica is een term die wordt gebruikt om producten in particuliere woningen automatisch te doen openen of sluiten, in of uit te gaan danwel aan of uit te zetten. Dit kan plaatsvinden via een wandschakelaar, een afstandsbediening, sensoren of tijdsinstellingen. Wij noemen dit Home Motion

Home Motion verhoogt de comfortbeleving in huis doordat je je apparaten zoals deuren, verlichting, ramen, audio installatie, TV, alarmsysteem, airco en CV installatie vanuit een centrale bedieningspaneel bedient. Niet alleen bedienen maar ook het automatisch besturen via sensoren en tijdklokscenario’s vergroot het gevoel van luxe, veiligheid en energiebewustzijn. Immers, bij instelling van scenario’s kun je bij afwezigheid je huis automatisch laten functioneren. Niet meer die ene lamp die steevast in je vakantie om 10 uur’s avonds aan gaat maar een slimme oplossing waarmee je aanwezigheid kunt simuleren zodat het toch lijkt of er iemand aanwezig is. Dit schrikt ongewenst bezoek af.

Je kunt dus lokaal producten in huis bedienen of besturen maar tegenwoordig is er de mogelijkheid om met je smartphone of tablet de controle te houden over je huis wanneer je niet aanwezig bent. Via internet controleer je de status van producten in huis. Staat het alarm wel aan? Zijn de ramen wel gesloten? Maar u zet ook eenvoudig met een paar klikken de verlichting aan of uit, de rolluiken omlaag.

 
 

algemene voorwaarden